tiistai 8. marraskuuta 2016

Halloweenin viettoa pt.2

Cruella palasi Halloweenin viettoon vielä viime lauantaina, kun juhlin jo toista kertaa, eri porukan kanssa Karkialammella. Toisin kuin edellisen viikonlopun juhliin, tällä kertaa osallistuin myös hieman järjestämiseen, auttamalla koristeluissa ja lähtemällä mukaan ruokaostoksille muutamaa päivää ennen bileitä. Tiistaina tekemäni kurpitsapiirakan kuoresta taiteilin lyhdyn, joka valaisi tarjoilupöytää juhlapaikkamme nurkassa.

Ilta sujui hyvässä fiiliksessä, beerpongin, biljardin ja Hitler-juomapelin merkeissä. Kuvia tuli otettua valtavasti, pelkästään minun kameraani niitä tallentui 450, puhumattakaan kaikkien puhelimista ja Snapchat-tarinoista. Tähän julkaisuun olen siis lisännyt ruhtinaallisen määrän otoksia illasta, sillä en mitenkään pystynyt valitsemaan vain muutamaa niin monien hyvien kuvien joukosta.

   


Koska matkaa Mikkelin keskustaan Karkialammelta on vain muutama kilometri, suuntasimme puolenyön jälkeen vakiopaikkaamme Kellariin. Monet meistä olivat pukeutuneet asuihin, ja eihän kukaan jaksa juhlinnan keskellä alkaa vaihtaa tavallisiin vaatteisiin, joten baariin saapuivat muunmuassa Punahilkka, Harley Quinn, poliisi, mafiavaimo, diileri, miimikko sekä tietenkin Cruella de Vil pehmokoiransa kanssa. Mikkeli, tämä rakas tuppukyläkotikaupunkimme, ei selkeästikään ole tottunut poikkeavuuteen, sillä huomasin kerääväni todella paljon katseita, niin hyvässä kuin pahassakin. Moni tuli myös kommentoimaan asujamme.

Etenkin erikoispitkä tupakanpidikkeeni - en vieläkään ole varma onko tuo oikea nimi kyseiselle esineelle - aiheutti hupia ja ihmetystä kanssajuhlijoiden joukossa. Loppuillasta onnistuin hävittämään tikun, mutta onneksi se ei maksanut montaa euroa joten tappio ei ole suuri. Muuten kaikki meni täydellisesti, peruukki pysyi päässä, turkis ehjänä ja eläinsuojelu ei tullut takavarikoimaan dalmatialaispentuani. Yritin olla hauska, kun vessassa tapaamaltani mieheltä kysyin, omistaako hän koiraa, johon hän vastasi kieltävästi - lisättyäni "hyvä, koska jos omistaisit, mä varastaisin ja tappaisin sen", hän alkoi haukkua minua. Monet tuntemattomat, ja ilmeisesti sokeat, tulivat esittämään minulta kysymyksiä kuten "oletko Disney-prinsessa?" ja "oletko Tuhkimo vai Lumikki?", mutta muutamat viisaat osasivat sanoa "sä olet se ilkeä akka dalmatialais-leffasta". Hyvä tietää, että edes osa aikuisista tuntee Disney-elokuvia.

Kaikin puolin ilta oli todella hauska, vaikka mitään kovin erikoista ei tapahtunutkaan. Haluan kiittää kaikkia kanssajuhlijoita hyvästä tunnelmasta. Tällaista oli siis Halloween2016 meillä päin. Aloinkin samantien odottaa ensi vuoden Halloweenjuhlia, mutta nyt aion kuitenkin elää hetkestä ja ottaa ilon irti jäljellä olevasta vuodesta. Suunnitelmissani on nyt vähentää juhlimista loppuvuodeksi - ystävän 18vuotisjuhlia ja tulevia pikkujouluja lukuunottamatta. Joulumieli on iskenyt minuun ajoissa - tilasin netistä joulukuusenkoristeita jo viime viikolla.

Ja kuten luvattu, kuvaryöppy viikonlopun juhlista:

PS. Täysin erillään aiheesta, haluan mainita että yksi suosikkisarjoistani, The Walking Dead, on palannut ruutuun seitsemännen tuotantokauden jaksoilla. Tämä tuo muuten tylsiin maanantai-iltoihini paljon iloa, kun minä ja Minttu istahdamme viikottain olohuoneeseeni seuraamaan post-apokalyptista kamppailua suosikkihahmojemme, zombien ja Jeffrey Dean Morganin välillä. Tähän mennessä tuotantokautta on ilmestynyt kolme jaksoa ja odotan jo kauhulla, sekä innolla, mitä juonen edetessä tulee tapahtumaan. Vain muutaman jakson jälkeen kausi 7 on ehkä suosikkini kaikista tähän mennessä ilmestyneistä.

 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti