maanantai 2. toukokuuta 2016

Vappuilua

Suurin osa tuttavistani vietti vapun tänä vuonna pääkaupunkiseudulla, joten meininki täällä oli melko rauhallista. Itse en lähtenyt Helsinkiin säästääkseeni rahaa, mutta jälkeen päin ajateltuna isommat juhlat ja suurempi väkijoukko ympärillä olisi voinut olla matkabudjetin arvoista. Mikkeli-vappumme oli silti oikein mukava. Muutaman ihmisen kesken vietimme päivän minun luonani, ja nyyttäri-idealla hankimme pienen määrän syömistä - kanasalaattia, patonkia, tuorejuustoja, nachoja, cocktail-tikkuja.

Alkuillasta lähdimme Kirkkopuistoon, joka on mikkeliläisten nuorten tunnettu kohtaamispaikka etenkin vappuna. Puistossa juominen, niin naurettavalta kuin se saattaa kuulostaakin, on minun ikäluokalleni jo lähes nostalginen asia. Paikalle eksyi jopa muutamia tuttuja, mutta keski-ikä oli huomattavasti muistamaani alhaisempi.

Aikamme ulkona hengailtuamme lähdimme, tapamme mukaan, Kellariin, paikalliseen kantabaariimme. Paikka oli tupaten täynnä, joten en viihtynyt siellä koko iltaa. Silti nukkumaan pääsin vasta aamun sarastaessa, ja toukokuun ensimmäinen päivä meni Netflix-maratonin ja edellisillan ylijäämäruokien parissa.

Toivonpa, että voisin kirjoittaa pidemmän ja kiinnostavamman tekstin vapunvietostani, mutta tämän erikoisemmaksi ei iltamme kuitenkaan mennyt. Sillä ei kuitenkaan ole väliä, kesä on vasta alkamassa, mielenkiintoisia iltoja ja yön yli kestäviä juhlia on tulossa vielä useita. Välillä on hyvä ottaa hieman rauhallisemmin.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti