maanantai 17. maaliskuuta 2014

15 päivän blogihaaste - 3/4

Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta.  
Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista:  
AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA 
+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset.

15 päivän blogihaaste osa 1 tämän linkin takanaKESKIVIIKKO, 12.MAALISKUUTA
Keskiviikko-aamu oli kiireinen ja tavanomainen, enkä ehtinyt tai keksinyt mitään erikoista kuvaa, jonka olisin siihen liittyen saanut, joten päivän aamu-kuvani saa olla meikit, joita käytänkin lähes joka aamu. Töissä meni tavalliseen tapaan (onnistuin satuttamaan selkäni, siksi päivän kuvana on särkylääkettä) ja kotiin päästyäni tuhlasin aikani tietokoneen ääressä. Alkuillasta lähdin ystäväni Amandan kanssa elokuvateatteriin katsomaan American Hustlea, joka oli hyvin hauska ja kiinnostava, mutta ymmärrän nyt hyvin miksi se jäi ilman Oscar-palkintoja. Ennen leffan alkua tapasimme toisen ystäväni Millan teatterin edessä. Kavereiden pitkästä aikaa näkeminen olikin päiväni tärkein asia. Elokuvan jälkeen kävin hakemassa ruokaa Chinamanista (jonne on tullut myös onnenkeksejä!) ja illalla päädyin valvomaan tavallista myöhempään, kuunnellen musiikkia läppäriltä. Nykyään tuntuu olevan liian vähän aikaa niinkin yksinkertaiseen asiaan kuin musiikin kuunteluun, joten vapaapäivän aattona nautin siitä täysin voimin.AAMUPÄIVÄILTANAAMA & HIUKSET
RUOKATÄRKEINTÄPÄIVÄN KUVA
TORSTAI, 13. MAALISKUUTA
Torstain olin ottanut vapaaksi töistä, jotta voisin "henkisesti valmistautua" seuraavan päivän yo-kokeeseen. Aamulla herättyäni päätin kuitenkin olla toimelias, joten ryhdyin siivoamaan omaa huonettani. Myöhemmin päivällä yritin epätoivoisesti kerrata vanhoja englanninkirjojani, ja illalla katsoin Nälkäpeli- ja Vihan liekit-elokuvat, joista pidän paljon. Vihan liekit -dvd julkaistiin vasta viime perjantaina, mutta tilasin sen ennen aikojaan Discshopista ja sain sen suoraan postin kautta kotiin. Koko päivän olin himoinnut jotain makeaa herkkusyötävää, joten kun äiti toi minulle kaupasta Ben & Jerry's -jäätelöä, se oli päiväni vaatimaton kohokohta.


AAMUPÄIVÄILTANAAMA & HIUKSET
RUOKATÄRKEINTÄPÄIVÄN KUVA

 


PERJANTAI, 14. MAALISKUUTA
Perjantai-aamuna oli melkoista tuskaa nousta jo ennen seitsemää ja yrittää saada aivot toimintakuntoon ennen yhdeksältä alkavaa englannin yo-koetta, jota lähdin uusimaan kahden vuoden jälkeen. Kokeessa meni lähes viisi tuntia, ja olin helpottunut sen ollessa ohi. Illalla tapasin ystäväni Annikan ensimmäistä kertaa kuukausiin, ja lähdin hänen, hänen poikaystävänsä, ja tämän ystävän kanssa viettämään baari-iltaa. Ilta oli hyvin tapahtumarikas ja hauska, Kellari-baarissa tilasimme shotteja ja minä päädyin laulamaan Karaokeen kaksi kappaletta, Egotripin 'Matkustaja' sekä Green Dayn 'Boulevard of Broken Dreams'. Saatuani mikin käteeni en malttanut olla huutamatta siihen "Sokka on irti" ja heti perään legendaarinen Cheekin "ääh"-murahdus. Kotiin hortoilin aamu-yöllä neljän aikoihin.


AAMUPÄIVÄILTANAAMA & HIUKSET
RUOKATÄRKEINTÄPÄIVÄN KUVA
LAUANTAI, 15.MAALISKUUTA
Aamulla herättyäni huomasin takatalven iskeneen - ulos oli satanut lunta! Bile-illan jälkeisinä päivinä suurin siunaus on lasillinen kylmää vettä, joten se olkoon päiväni tärkein asia. Koko päivänä en jaksanut vaihtaa pyjamasta tavallisiin vaatteisiin, tai edes meikata, joten naamakuvanani näette ensimmäisen koskaan netissä julkaisemani meikittömän kuvan. Suurimman osan päivästä vietin käpertyneenä peiton alle ja Harry Potter and The Deathly Hallows -kirjaa lukien, ja illalla leivoin pienen mustikkapiirakan. Aamulla pelasin kännykälläni Subway Surfersia ja onnistuin korottamaan ennätystäni yli kahdella miljoonalla pisteellä! No life toisin sanoen, hahah.


AAMUPÄIVÄILTANAAMA & HIUKSET
RUOKATÄRKEINTÄPÄIVÄN KUVASUNNUNTAI, 16.MAALISKUUTA
Sunnuntai-aamuna heräsin melko myöhään, ja pyörin päämäärättömästi ympäri asuntoa, joten kunnollista aamu-kuvaa en keksinyt, tässä siis hammasharjani, joka on olennainen osa aamuja! Koko päivä meni täysin tuloksetta ja vailla järkevää tekemistä, paitsi vajaan tunnin ajan, jolloin kaivoin esille lukiossa käyttämäni saksan kirjat. Tarkoituksenani on aloittaa kielen kertaaminen alkeista lähtien, nyt kun englannin koe on ohitse. Ammattikorkeakouluihin täytyisi myös alkaa jo hakea, joten etsin netistä oikean sivun, jolla tehdä hakemukset, ja tutkailin vaihtoehtoja näin alustavasti, hakemukset täytän viimeistään ensi viikonloppuna. Koko viikonloppu näytti menneen kaloreita keräillessä, joten päätin vielä yhden päivän ajan olla välittämättä, ja syödä Mäkkärin nugetteja, ja palata terveelliseen ruokavalioon heti seuraavana päivänä. Okei, ostin Tokmannilta kaksi tusinaa Kinder-suklaamunaa, mutta säästän ne pääsiäiseen asti!


AAMUPÄIVÄILTA


NAAMA & HIUKSETRUOKA


TÄRKEINTÄ


PÄIVÄN KUVA2 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. kyllä x) tuon YOn jälkeisen kuvan ilme kuvastaa kaikkea sitä tuskaa ja vitutusta jota koe aiheutti, ja pystypeukut kuvastaa sitä että se paska on nyt ohi :D

      Poista