torstai 6. maaliskuuta 2014

15 päivän blogihaaste - 1/4

Ystäväni Arcane Inspiration -blogista sai kiinnostavan blogihaasteen, joka kestää usean päivän ja vaatii paljon valokuvausta. "Epävirallisesti" hän haastoi minut  jatkamaan haastetta, joten epävarmalla innostuksella otan tehtävän vastaan!

Haasteen tarkoituksena on antaa lukijoiden seurata sinun elämääsi viidentoista päivän ajalta. 
Sinun tulee ottaa päivittäin kuva seuraavista aiheista:

AAMU - NAAMA - HIUKSET - RUOKA - TÄRKEINTÄ - PÄIVÄ - ILTA - PÄIVÄN KUVA

+ Sinun täytyy kertoa päiväsi kohokohdat ja kuulumiset.

Ihan joka päivä en ehdi blogiani päivittää. Kuvia tulee viideltätoista päivältä, joten tuntuu fiksuimmalta ja helpolta julkaista ne kolmessa osassa, viiden päivän välein. Tämä on siis ensimmäinen neljästä postauksesta, ja ensimmäisten päivien kuvat julkaisen keskiviikkona.

Haaste alkaa seuraavana päivänä, joten tänään joudut vastaamaan rehellisesti kahteenkymmeneen kysymykseen.

1. Mikä on sinun horoskooppi merkkisi?  

- Oinas.
2. Osaatko valehdella?
- Osaan. Tai pystyn siis puhumaan puuta heinää pokerinaamalla ja kuulostaen vakuuttavalle. Saan valehtelusta kuitenkin huonon omatunnon, joten en mielelläni tee sitä.
3. Pidätkö itseäsi luotettavana?
- Kyllä. En jakele muiden ihmisten salaisuuksia tai henkilökohtaisia asioita eteenpäin. En vaikka kyseessä olisi henkilö, jota en tunne tai josta en pidä.
4. Miksi aloitit bloggaamisen?
- Halusin voida pitää ns. julkista päiväkirjaa, jakaa mielipiteitäni ja kokemuksiani muille ja myös lukea toisten ihmisten blogeja.

5. Oletko onnellinen? 
- Koskaan ei tunnu siltä että olisi tarpeeksi, tai täysin onnellinen, mutta yleisesti ottaen, tällä hetkellä, olen kyllä.
6. Kadutko jotain asiaa erittäin paljon?
- Kadun moniakin asioita, mutta en erittäin paljon. Virheitä tulee tehtyä ja niistä oppii, ja jos olisin tehnyt jotain joskus toisin, en olisi juuri tällainen kuin nyt olen.

7. Raha vai rakkaus?
- Rakkaus. Ei tarvinne selittää erikseen.

8. Onni vai terveys?
- Eli jos olisin onnellinen, niin olisin jollain tapaa sairas? Jos olisin täysin terve, olisin onneton jostain muusta syystä? Tämä on todella hankala, sillä jos olisin vakavasti sairas, niin en voisi olla onnellinen. Mutta jos terveyteen vaaditaan se, että olen onneton.. sitten olisin joka tapauksessa onneton? Eikun!!? Tarkoitetaanko onnella tässä onnekkuutta, hyvää tuuria? Okei, nyt en pysy enää perässä. En osaa vastata. Terveys varmaankin..

9. Olet yksin, sinulla on kylmä. Otat puhelimen käteesi, kelle soittaisit sillä hetkellä?
- Riippuen missä olen, joko äidille tai jollekin ystävälle. Jos olen ulkona (olettaen koska on kylmä) niin soitan henkilölle, jolla on auto. Ensimmäisenä ystävistä kokeilisin varmaan Amandaa.

10. Mikä on sinun hurjin unelmasi?
- Tämä saattaa kuulostaa hiukan pinnalliselle ja kliseiselle, mutta mietin usein kuinka kiinnostavaa ja mahtavaa olisi olla mukana maailmanluokan elokuvateollisuudessa. Toisin sanoen unelmoin pääseväni Hollywoodiin, näyttelemään elokuviin ja/tai televisiosarjoihin, tutustumaan julkisuudenhenkilöihin... Jokin siinä maailmassa viehättää minua suuresti, ja tajusin vasta jokin aika sitten että se olisi unelmani. Nimenomaan hurja ja mahdoton sellainen, joten en edes yritä tavoitella sitä, vaan tyydyn ajatuksella leikittelyyn. Suomen elokuvateollisuus on taas niin pientä ja suoraan sanoen säälittävää Amerikkaan verrattuna, joten kotimaiseksi näyttelijäksi en edes haluaisi ryhtyä.

11. Etsi netistä tämän päivän ennuste koskien horoskooppiasi.
- "
Suunta saattaa olla hiukan hukassa, mutta älä anna sen häiritä. Seilaa rauhassa sinne tänne elämäsi ristiaallokossa ja osut ihmeellisellä tavalla aina oikeaan paikkaan. Mikään ei nyt onnistu väkisin."
12. Kadehditko ihmisiä?
- Kyllä. Tuntuu, että kadehdin vähän jokaista jostakin, esimerkiksi tietystä ulkonäön piirteestä, taiteellisesta lahjakkuudesta, jostakin mitä heille on tapahtunut... En kuitenkaan ryve kateudessa ja vihaa ihmisiä sen vuoksi, että heillä on jokin piirre tai asia parempi kuin minulla. Joten mikään ongelma se ei minulle ole.
13. Millainen olisi unelma sinä?
- Täysin tyytyväinen itseeni, ahkerampi, eläisin vähemmän haavemaailmassa, hieman sosiaalisempi ja myötätuntoisempi... Jotain tuohon suuntaan, jos ajatellaan näitä luonteenpiirteitä.

14. Kuvittele itsesi 10vuotta eteenpäin. Missä olisit? Mitä tekisit?
- Luultavasti asun jossakin toisessa Suomen kaupungissa, asun kerrostaloasunnossa, käyn työssä johon en ole täysin tyytyväinen, yritän edelleen opiskella joitain kieliä, mitä oli tarkoitus osata täydellisesti jos nuoruudessa. Ehkä minulla on poikaystävä, mutta kihloissa tai naimisissa en ole. Kissan olen saanut hankittua vihdoin ja viimein. Kuulostaapa masentavalle!

15. Suurin ensi kesän suunnitelma?
- En tiedä vielä yhtään, toteutuuko tämä, tai milloin se toteutuu, mutta aion lähteä Musen keikalle jonnekin päin Eurooppaa. Epävarmaa tämä on siksi, sillä bändi ei ole vielä ilmoittanut kiertuesuunnitelmistaan muuten kuin epämääräisillä lupauksilla.

16. Milloin viimeksi itkit?
- En ole ihan varma... Viime perjantaina katsoin The Walking Deadin S3E15 ja viimeinen kohtaus sai minut LÄHES itkemään.. Kaksi viikkoa sitten katsoin Amandan kanssa leffan Les Misérables, ja silloin itkin aivan vesiputouksena. Varmaankin silloin pari viikkoa sitten siis. Olen vain tyytyväinen siihen, ettei minulla näinä päivinä ole tuon vakavampia itkunaiheita, hah.

17. Miksi ihmiset seurustelevat, vaikka sanovat sen olevan hankalaa?
- Niin hankalaa kuin seurustelu voikin olla, yksin oleminen on monien mielestä isompi paha. Ihmisen perusluontoon kuuluu läheisyydenkaipuu ja tarve "omistaa" joku henkilö, jonka kanssa voi jakaa kaiken, johon voi turvautua. Tuntuu turvalliselta kun tietää jonkun välittävän ja huolehtivan.

18. Seurusteletko sinä?
- En. Ja silti analysoin edellisen kohdan noinkin hienosti! 

19. Haluatko mennä naimisiin?
- Joskus kyllä, kun olen löytänyt miehen jota rakastan ja hetki tuntuu oikealle.

20. Mitä mieltä olet tästä haasteesta?  
- Vaikuttaa hauskalle! Valokuvaaminen on ihanaa, ja vähän tällaiset pidempikestoiset projektit on mukavia. Haastava tämä haaste todellakin tulee olemaan, joten vähän epäilyttää mitä tästä nyt tulee. En halua julkaista joka päivä samanlaisia kännykällä näpsäistyjä tuherruksia, joten mielikuvitus täytyy ottaa käyttöön.Lisää vielä tähän loppuun viisi tärkeää kuvaa.Minä ja ystäväni Jurassic Rockissa. Sen lisäksi että tuo päivä oli yksi viime kesän parhaimmista, nämä kaksi tyttöä ovat minulle erittäin tärkeitä. Tämä kuva tuo siis mieleen paljon hyviä muistoja.
Elämäni ensimmäinen benjihyppy. Olin haaveillut sen suorittamisesta jo pitkään ja se oli minulle henkilökohtainen saavutus, joten luonnollisestikin kuva muistuttaa minua itseni voittamisesta ja ainutlaatuisesta kokemuksesta.
Näin lempibändini Musen ensimmäistä kertaa livenä vuonna 2010, ja sen jälkeen pakkomielteeni fanitukseni on vain vahvistunut ja kasvanut. Tämä kuva, ja muut keikalta otetut, saavat minut iloiseksi myös senkin takia, miten onnistuneita ne ovat. Harvoin keikkakuvat ovat mitenkään hyvälaatuisia.Myös Muse-aiheinen kuva, tämä on Olympiastadionin keikan jonosta, jossa tutustuin moniin muihin faneihin. Tuntui mukavalta löytää samanhenkisiä ihmisiä, jotka eivät ainoastaan ymmärrä, vaan myös jakavat rakkauden bändiä kohtaan. 
Tämä kuva on otettu ainakin 5 vuotta sitten, ja se on ensimmäisiäni ns. valokuvauksen harrastajana. Vaikka olen valokuvaajana kehittynyt sittemmin melko paljonkin, pidän tätä kuvaa edelleen hienona ja yhtenä parhaimmistani. Sen näkeminen muistuttaa minua aina siitä, miksi innostuin valokuvauksesta.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti