perjantai 18. lokakuuta 2013

Kuulumisia

Ensinnäkin, pahoitteluni etten ole kirjoittanut viime aikoina mitään, ja muutenkin menneet kuukaudet tässä blogissa ovat olleet surullisen hiljaisia. Syynä tähän on sekä inspiraation puute, että se ettei elämässäni ole tapahtunut mitään kirjoittamisen arvoista. En kuitenkaan jaksa viikottain raportoida mitä tein edellisenä iltana baarissa, ostinko uusia vaatteita tai mitä mieltä olen Salkkareiden viimeisimmistä juonikuvioista (nyt kun pääsimme aiheeseen, niin aika sairasta menoahan tuo, mutta olen koukuttunut täysin!), joten hiljaisempina kausinani bloginkin kirjoittaminen jää vähemmälle.

Syksyn aikana olen ottanut aika rennosti; lenkkeillyt, opetellut leipomaan erilaisia herkkuja ja viettänyt aikaa ystävieni kanssa. Yritin jostain selittämättömästä syystä pitää lihattoman lokakuun, mutta luovutin noin viikko sitten, sillä äkillinen ruokavalionmuutos aiheutti minussa rajut fyysiset oireet kuten sen etten jaksanut pysyä hereillä edes päivisin. Kävin Ruotsinlaivalla kolme viikkoa sitten isäni ja äitipuoleni kanssa, ja vastoin alkuperäistä suunnitelmaani en kirjoittanut risteilystä omaa blogimerkintää. Hauskaa oli, syötyä ja juotua tuli enemmän kuin oli tarve, ja kuvia tuli paljon (joita en nyt kuitenkaan tässä julkaise). 

Nyt olen päättänyt lopettaa löysäilyn ja tosissani alkaa etsiä töitä. Ajatus sossupummina elämisestä hävettää ja ahdistaa, ja olen saanut kamalan muutto- ja sisustuskuumeen, joten haluaisin päästä muuttamaan omaan kotiin mahdollisimman pian. Tällä viikolla kävin neljänä päivänä työnhakuvalmennuskurssilla, joka oli loppujen lopuksi melko turha, mutta ainakin sain päivitettyä CV:ni ja pohdittua useampia työpaikkoja, jonne voisin haluta. Toivon mukaan olisin jo kuukauden päästä löytänyt jotakin mukavaa ja saisin aloitettua säästämisen, sillä rahanmenoa tulee olemaan tulevana talvena hyvinkin paljon.

Seuraavan kerran tulen kirjoittamaan blogiin viimeistään marraskuun ensimmäisellä viikolla, kun minun ja kahden ystäväni järjestämät Halloween-juhlat on ohitse. Sitä ennen saatan vielä keksiä jotakin postauksen arvoista. Ehkä ensi viikolla raapustan Harper's Island -tekstin, kun minä ja Amanda pidämme tiistaina koko päivän kestävän maratonin.

Tänään maahan laskeutui ensilumi, enkä osaa päättää olenko asiasta iloinen vai masentunut. Mikaelin ja Pankalammen ohitse kotiin kävellessäni jäin valokuvaamaan maisemaa, sekä kahta rannan lähellä käyskentelevää joutsenta. Tässä "muutama" nappaamani otos. Koitan kirjoittaa pian uudestaan ja sitä odotellessani otan mielelläni vastaan ehdotuksia loppuvuoden postausten aiheiksi!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti