lauantai 8. joulukuuta 2012

All I Want For Christmas...

Dear Sandy Claws...


Tänä vuonna toivomuslistani joululahjojen suhteen on aiempia vuosia pikkuisempi ja rauhallisempi, mutta sitäkin vaativampi. Koska pyydän tällä kertaa niin vähän, on mielestäni reilua että siten saan enemmän toivomiani tavaroita, ja vähemmän turhaa rojua, jotka jäisivät vain kaappini perälle keräämään pölyä.
Tämän vuoden ykköslahjatoiveeni on järjestelmäkamera. Tai digijärkkäri, sillä ei ole niin suurta väliä kunhan vekotin toimii hienosti ja voisin sillä taas elvyttää valokuvausharrastukseni. En ole perehtynyt kameroihin niin paljoa että osaisin pyytää tiettyä merkkiä, mutta luotan että juuri minulle sopiva löytyy, joko Korvatunturin elektroniikkapajasta, tai lähimmästä Gigantista.

Myös uudet kuulokkeet, headphonesit, tulisivat varmasti käyttöön kun niin usein minä haluaisin läppäriltäni kuunnella musiikkia tai katsoa elokuvia, ja pitämäni meteli häiritsee äitiäni. Ehkä tontut voisivat vihjata hänelle tästä lahjasta, hän voisi kiinnostua ajatuksesta?

Muita toiveitani ovat kahvakuulat, joista innostuin näin vuoden myöhässä. Nyt kun olen kiinnostunut kuntoni kasvattamisesta niin uusi kuntopyörä olisi myös hieno, mutta en usko että se mahtuu lahjasäkkiisi. Samalla linjalla jatkaen voisin nyt ilmoittaa että olen jo pitkään halunnut kokeilla Naturdiet-laihdutusvalmistetta, mutta olen liian pihi ostaakseni sen hintaista tuotetta itse.
Ja kuten joka vuosi, toivon myös muutamia dvd-elokuvia, tänä vuonna mielessäni ovat tietyt kuusi, joita olen jo ehtinyt opettaa ja muistuttaa äidilleni, ihan siltä varalta että hän kaupassa ollessaan sattuisi löytämään alekorista kivoja elokuvia. Myös Vampyyripäiväkirjojen 3. tuotantokausi -dvd, sekä Simpsoneiden 13., 14. tai viidestoista kausi boksilla olisivat mukavia yllätyksiä.

Tämän vuoden elokuvatoiveeni:

Myös kirjojen muotoiset paketit olisivat erittäin mukavia. Ajattelin viimein että J.R.R. Tolkienin Taru Sormusten Herrasta -eepos ikiomana olisi kiva lisäys kirjahyllyyn, ja Suomi-Saksa-Suomi-sanakirja olisi hyödyllinen.
Tiedän että aiempien vuosien tapaan sukulaisten nimissä saapuneista paketeista tulee aina löytymään lautasia, kulhoja ja muuta elämälle tärkeitä tavaroita, mutta koska olen jo hukkumaisillani valkoisiin Teema-astioihin, tällä kertaa tämä "jokin tarpeellinen" voisi olla vaikkapa kattiloita ja paistinpannuja, kaikkea mitä tulen omaan kotiin muuttaessani kaipaamaan keittiössä. Myös erilaiset juomalasit eivät olisi pahitteeksi.
Näiden lisäksi on aina mukava saada joitain meikkejä tai koruja, suklaata ja muita herkkuja tietysti, hiusten- ja ihonhoitoon liittyviä tuotteita, ja vaikka lahjakortin johonkin hyvään kauppaan. Tässä ovat hartaat ja viattomat toiveeni jouluun 2012, toivottavasti Pukki toteutat niistä mahdollisimman monta. Ja tietysti rauhaa päälle maan.

Hyvää joulunodotusta kaikille.

Tänä vuonna joululomani on pidempi kuin aikoihin. Koska en opiskele tai käy koulua tänä vuonna (enkä ensi tammikuusta lähtien kahdeksaan kuukauteen) on minulla mahdollisuus rentoutumiseen ja kunnollisen pituiseen lomaan. Oikeastaan vapaapäiväni alkoivat jo eilen, ja työharjoitteluni jatkuu vasta 7.tammikuuta ensi vuoden puolella.

Joten nyt kun minulla on mahdollisuus ja aikaa panostaa, aion juhlia joulua eri lailla kuin aiempina vuosina koskaan. Lapsena sitä keskittyi vain lahjoihin, joka oli koko juhlapyhän tärkein elementti - ja tuosta yllä olevasta kirjeestäni joulupukille voisi päätellä että minulle se on edelleen niin. Noh, voitte olla oikeassa. Tällä kertaa haluan keskittyä enemmän joulun tunnelmaan, rauhallisuuteen ja perheen ja läheisten kanssa olemiseen, ja tehdä kaikkea jouluista ihan vain joulumielen aikaan saamiseksi. Kävin jo viikko sitten Vesa-Matti Loirin joulukonsertissa maaseurakunnankirkossa, ja aatonaattona menen, kuten aiempinakin vuosina, tuomiokirkkoon kuuntelemaan/laulamaan kauneimpia joululauluja. Availen päivittäin suklaakalenteriani ja katson dvd:ltä The Joulukalenteria. Tänä vuonna aion myös ottaa kodissamme vastuun kuusen koristelemisesta ja piparkakkutalon (tai ehkä jopa kartanon?) rakentamisesta.

Eilen vietin jo pikkujouluja, Millan, Annin, Jessen, Villen, Samin ja Oopeen kanssa. Voisi sanoa että jouluisuus oli niistä juhlista melko kaukana, vaikka osalla meistä olikin tonttulakit ja poronsarvet ja joimme glögiä sekä söimme pipareita ja joulusuklaata. Joululaulujakaan emme kuunnelleet, koska muut eivät näytä pitävän niistä yhtä paljon kuin minä, ja jos itse olisin saanut päättää, olisimme kaikki yhdessä katsoneet Lumiukon. No, enpä saanut.

Tässä muutama kuva eilisistä juhlista:


3 kommenttia:

 1. tuo avengers kiinnostaisi kyllä itseänikin, tosin jätän sen hankinnan nyt vielä myöhemmälle ajalle kun joulupukki on (toivottavasti) tuomassa mm. lepakkomiehen trilogian, alien-leffojen boxin ja muita jänniä. nyt alko harmittamaa kun muistin tuosta sormusten herra -kirjasta että missä ihmeessä mun se kirja on? olen saattanu joskus lainata sen mutta ei muistikuvaa että sainko jo takaisin. toivottavasti se on vaa jossain laatikossa säilössä :/ pakko tehdä sellanen tunnustus että ite en oo nähny muutamia youtubesta löytyviä jaksoja lukuunottamatta the joulukalenteria :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no toivottavasti löydät kirjan vielä, ei ole kauhean mukavaa aina kun tavaroita lainataan ja sitten ne jäävätkin sille tielleen loppuiäksi :D

   The Joulukalenteri on kyllä aivan klassikko, vaikkakin oikeasti _tyhmä_ ja välillä hieman hermoille käyvä (ohjelmassahan vaan hoetaan samoja asioita ja heitetään vähä-älyistä läppää) mutta silti jotenkin niin ihana ja minulle nostalginen. Kannattaa katsoa! Senhän saa ostettua melkein mistä tahansa, itse tilasin vuosi sitten Discshopista.

   Poista
 2. http://iinakatariina.blogspot.fi/

  olit mun vanhan blogin lukiana, tein uuden vähä aikaa sitten, jos et ole vielä liittyny niin käy ihmeessä liittymässä.. :)

  VastaaPoista