sunnuntai 19. elokuuta 2012

Lately when the sun falls down in LA, it’s the summer of our love

Edessä oleva teksti ei pidä sisällään mitään erikoisen tärkeää, mitä nyt minun teki mieli kirjoitella muuten vain, ja kertoa viime päivistäni ja tulevasta. Tänäänkin, kun muut nauttivat mukavasta sunnuntai-päivästä ja kauniista loppukesän sateesta, minä istuin koko päivän Naisvuoren sisässä, töissä, tällä kertaa Viestikeskus Lokissa. Koko viikonloppu perjantaista lähtien menikin siellä, ja vaikka pidän paikasta melko paljonkin, olen erittäin tyytyväinen huomiseen vapaapäivääni. Koko kesätyötä on enää viisi päivää, ensi lauantaina viimeisen kerran, jonka jälkeen aloitan syksy-talvi-lomani ja löysäilyn.Hieman mainostusta tähän väliin. Lokki on todella mielenkiintoinen, jos Suomen historia, sota-aika etenkin, kannattaa mennä käymään (auki joka päivä 10-17, liput 2,5euroa jnejne...). Hieman pelottava paikka, aluksi olin aivan kauhuissani ja vieläkin säikähtelen pieniä rasahduksia ja varjoja, mutta silti tykkään siellä olemisesta. Aika tosin voi käydä todella pitkäksi, mutta olen keksinyt paljon erilaisia keinoja tappaa aikaa. Otin eilen ja tänään mukaani kouluaikaiset saksan kirjani ja aloin kerrata kieltä, sekä olen onnistunut piirtämään paljon. Yleensä en ole mitenkään hyvä kyseisessä taiteenlajissa, mutta nyt voin sanoa olevani tyytyväinen lopputuloksiin, ja myöhemmin kunhan olen onnistunut skannaamaan kuvia tietokoneelle, aion julkaista niitä täällä teidänkin nähtäväksenne!

Viime viikolla sorruin jälleen elokuvien nettitilailuun, ja torstaina ja perjantaina postiluukusta tipahtelikin useampi Discshopin ja Homeenterin paketti, mukanaan tuoden vasta julkaistuja uutuuksia sekä vähän vanhempiakin filmejä. Lisäksi ostin eilen Anttilasta Nälkäpeli-dvd:n ja sain kaupan päälle valtavan julisteen. Sain juuri 10 euron lahjakortin Discshoppiin, joten luultavasti jo ensi viikolla tulee tilattua jotain muuta. Niillä tulee myyntiin Rillit huurussa -boksi jossa on kaikki tuotantokaudet vain 49,95 !!!

Dvd-hyllyn täyttämisen lisäksi olen innostunut jälleen sisustamaan muutakin huonettani. Äiti kävi viime viikon alussa Ikeassa ja olisi tuonut minulle pikkuisen kirjahyllyn, mutta se ei mahtunut auton kyytiin. Lisäksi löysin Ikean nettisivuilta aivan ihanan peilin, joka tulee löytämään paikkansa työpöytäni yltä, seinältä roikkumasta. Minulla on hyvin tarkka suunnitelma sen suhteen, miltä huoneeni tulee valmiina näyttämään, mutta jos se ikinä toteutuu, voin vihdoin esitellä huoneeni myös täällä blogissa. En jaksaisi enää odottaa, mutta haluan ensin viimeistelyn.

Joten lähitulevaisuudessa - tai joskus - on luvassa siis edes muutama juttu tännekin, huoneen esittely -postaukseni, sekä toinen piirrustuksistani. Lisää postausaiheita saa edelleen minulle lähetellä, palautelaatikko odottaa ehdotuksia. Mielipiteitä ja toiveita ei koskaan voi olla liikaa.
Kesä taitaa tosiaan olla lopuillaan. Kaikki kauniit, aurinkoiset päivät menivät juuri sopivasti minun työaikanani. Eilen olimme sentään serkkujen takapihalla grillaamassa, ja onhan sitä mökillä muutamaan otteeseen käyty. Juuri tällä hetkellä ilma ei ole niin hyvä kuin voisi toivoa, mutta siitä huolimatta lähden tunnin sisällä satamaan, tätini kanssa ravintolalaiva Toivolle katsomaan Jukka Poikaa. Ja tietysti ottamaan muutaman, huomenna on sentään viimeinen vapaapäiväni töistä.


P.S. Heinäkuussa Helsingistä ostamani piilolinssit ovat aivan ihanat, olen täysin rakastunut niihin ja jos vain olisi mahdollista, pitäisin niitä joka hetki! Eilen otin kuvia itsestäni linssit silmissä, tässä muutama:3 kommenttia:

 1. Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Voi että noi piilolinssit on kivan näköiset! Saanen kysäistä, mistä sä nuo olet ostanut? Siis mistä kaupasta? <:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos, ne on ostettu Morticiasta, Kampin ylimmästä kerroksesta siis :) ne piti ostaa erikseen ja maksoi noin 20e / kpl !

   Poista