perjantai 10. elokuuta 2012

Jurassic - No Jurassic?

Nyt päätin palata lyhyeltä bloggaustauoltani, vaikka vieläkään minulla ei ole oikein mitään erikoista sanottavaa. Tällä hetkellä olen töissä (kyllä, olen töissä ja tietokoneella, mutta tämä on ainoa keino saada aika kulumaan tällaisena päivänä jolloin asiakkaita ei näy), ja hetki hetkeltä kasvava ärtymys ja angsti vaivaavat, kun mietin kuinka ystäväni (eivät kuitenkaan aivan kaikki) tulevat viettämään hauskan ja rokkaavan viikonlopun Visulahdessa, kun tämänvuotinen Jurassic Rock käynnistyy parhaillaan. Olisin kyllä mennyt itsekin, mutta kuten juuri sanoin, olen tälläkin hetkellä töissä, seitsemän tuntia istumista ja satunnaisesti kassakoneen käyttöä. Huomenna sama juttu. Mutta kun tässä pohdiskelin ja kihisin kiukusta muiden pitäessä hauskaa, tajusin että voisinhan minä itsekin mennä juhlimaan, töistä huolimatta. Ei minun tarvitse pitkään siellä olla, viimeinen bändikin lopettaa esityksensä tänään kahden aikoihin yöllä. Huomenna sitten voisin koomailla töissä (huomenna en ole yksin vuorossa joten vastuu puolittuu) ja lauantain työpäivän jälkeen palaan takaisin festarialueelle. Sunnuntai onkin jo vapaapäivä, tosin minun oli silloin tarkoitus lähteä Helsinkiin ja Linnanmäelle (siitä reissusta kirjoitan blogimerkinnän ensi viikolla). Voinhan tietty nukkua sunnuntai-aamuna krapulaani pois automatkalla?

Kaverini houkuttelivat minua jo lähtemään mukaan kunhan pääsen töistä, ja nyt olen kahden vaiheilla. Jos lähtisin, joutuisin klo17 jälkeen kiireellä menemään kotiin, vaihtamaan vaatteet ja pakkaamaan tavaroita, ehtimään vielä Alkoon, syömään jotakin ja sitten jonottelemaan porteilla että saisin ostettua liput. Yritin jo Facebookissa kysellä tuntemattomiltakin josko me myisivät lippunsa (josta he olivat siis ilmoittaneet Juran fb-sivuilla, en tietenkään mennyt vaatimaan heidän lippujaan omakseni).

Houkutus lähteä on todella suuri. Tämän vuoden esiintyjät eivät ole kaikki mieleeni, ja ne joista pidän, ovat esiintyneet jo aiempina vuosina, joten sen puoleen minulla ei olisi tarvetta lähteä. Mutta kun melkein koko Mikkelin nuoriso ja suurin osa ystävistänikin ovat siellä, tulee pakostakin ulkopuolinen olo. Toisaalta säästäisin melkein 100 euroa jos jättäisin menemättä, mutta sitten istuisin koko illan vittuuntuneena kotona. Päätöksenteko ei ole koskaan ollut näin hankalaa, mutta minulla on vielä kaksi tuntia aikaa jäljellä pohtia vaihtoehtoja.

Niille, jotka menivät varmasti Jurassic Rockiin, toivotan oikein mukavaa ja aurinkoista (ei tuolla kamalan aurinkoiselle näytä) päivää, ja ehkä näemme siellä!

1 kommentti:

  1. http://mmauu.blogspot.fi/2012/08/11-questions.html
    Haaste sulle :)

    VastaaPoista