sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Helsingin reissusta

Olin siis viimeiset päivät (keskiviikosta tähän päivään) Helsingissä, serkkujeni kotona, "vahtimassa perheen lemmikkejä" (koira, kani ja kaksi degua), kun serkut lähtivät torstai-aamuna kohti New Yorkia. Oikeastaan minua ei olisi tarvittu paikalla ollenkaan, äitini nimittäin hoiti eläimet ja minä vain pyörin ympäriinsä tappamassa aikaa, mutta se oli hyvä sillä halusin lähteä hetkeksi Mikkelistä. Takaisin tulin tänä aamuna toisen serkkuni kyydillä, ja nyt vietän seuraavat pari viikkoa yksin kotona äidin jäätyä pääkaupunkiseudulle.

Ajattelin nyt päivittää hieman blogiani ja kirjoittaa lyhyesti kaikesta mitä puuhasin ollessani Helsingissä. Lyhyesti kirjoitan siksi, koska paljon kerrottavaa ei tosiaan ole. Matka alkoi surkeasti kun keskiviikko-aamuna nousin bussiin väsyneenä ja krapulaisena, ja juuri perille päästyäni sain kuulla ettemme menisikään kyseisenä iltana katsomaan uutta Ice Age -elokuvaa. Haha, kyllä on tosiaan kepeä syy alkaa murjottaa, mutta olin erittäin väsynyt ja lähinnä lähtenyt matkalle koska serkkuni olivat tahtoneet mennä elokuviin kanssani. Lopulta kuitenkin kaikki pääsivät yhteisymmärrykseen (sillä kyse oli vain ollut tätini ja serkkuni kommunikaatiohäiriöstä, meidän oli tarkoitus mennä elokuviin) ja lähdimme Flamingoon katsomaan tuota piirrettyä. En jaksa selostaa elokuvasta paljoa, mutta se oli odottamaani parempi, uudet hahmot olivat mielenkiintoisia (Sidin isoäitiä lukuunottamatta, hän olisi minun puolestani saanut pudota mereen merirosvolaivan lankulta), ja elokuvassa oli myös romanssin poikasta lempihahmoni Diegon ja erään toisen kissapedon välillä.Kävin myös myöhempinä päivinä elokuvissa, yhteensä kolmesti, kahdella viimeisellä kerralla Tennispalatsissa. Perjantaina menin äidin kanssa katsomaan musikaalia Rock of Ages, joka oli myös hauska (Tom Cruise oli mahtava!) ja lauantaina Prometheus, joka paljastui erityisen surkeaksi rahan tuhlaukseksi. Ensinnäkin pääroolissa oli yksi surkeimmista naisnäyttelijöistä (Noomi Rapace) ja tarinassa ei tuntunut olevan alkua eikä loppua, eikä minkäänlaista selitystä tapahtumille. Ainoa hahmo josta pidin oli Michael Fassbenderin näyttelemä David-robotti.Flamingosta löytyi tällainen hauska Dark Shadows -pahvimainos johon pääsi istumaan. Kun elokuvan jälkeen suurin osa väkijoukosta oli kaikkoontunut jäimme poseeraamaan ja ottamaan kuvia. Kuva on otettu kännykän kameralla, siitä johtuu huono laatu. 
Sen lisäksi että vietin aikaa leffateattereissa, tuijotin elokuvia myös kotona(serkuilla). Heillä on mukavan kokoinen kokoelma Disneyn elokuvia, joten pääsin katsomaan pitkästä aikaa muutaman klassikon joita en ole nähnyt vuosiin.

Kävin tietty myös hieman shoppailemassa. Olen jo pitkään halunnut Punanaamiosta sellaisen muovisen Oscar-patsaan kopion koristamaan hyllyäni (koskaan ei voi olla liian lapsenmielinen), ja nyt sain sen ostettua. Punanaamiosta tarttui mukaan patsaan lisäksi kaulakoru ja kaksi silmikkoa. En ole ehtinyt ottaa itse kuvia ostoksistani, mutta Punanaamion nettisivuilta löytyi kuvat näistä tuotteista.Ärsyttävä nainen, mutta kuvan pointti
on tuo silmikko.


Morticiasta ostin siniset Barbie-piilolinssit (jotka sitten jäivät Helsinkiin enkä pääse nyt esittelemään niitä), sekä 70 euroa maksaneen mustan satiinisen vyötärökorsetin (ensimmäisen korsettini!! ♥). Olen jo pitänyt sitä mutta en saa kiristettyä tarpeeksi, jotta se todella kaventaisi vyötäröäni. Tarkoituksenani olisi myös yrittää korsetin avulla kylkiluitani hieman sisemmäksi - jotta saisin vyötäröstäni kapeamman pysyvästi. Äiti ei tietenkään ole innoissaan koko asiasta mutta annan valituksen mennä toisesta korvasta sisään ja samantien ulos. Haluaisin esitellä korsetin täällä kuvien kera, mutta en ole vielä saanut tilaisuutta ottaa kuvia, ehkä myöhemmin sitten.


Tuli tietysti käytyä myös Arnoldsilla - tosin en ostanut muuta kuin vadelma-smoothien.


Minun olisi pitänyt mennä myös Linnanmäelle tällä reissulla, mutta se siirtyi elokuulle, kunhan serkut palaavat Suomeen. Nyt olen jo täällä kotona, ja tulen olemaan aivan yksikseni seuraavat viikot, saa nähdä miten pärjään. Voi olla että kutsun kavereita kylään joka päivä, sillä en kestä olla täysin itsekseen. Oikeastaan jo tänään illasta Tia tulee meille ja taidamme istua vain rauhassa elokuvia katsellen.

4 kommenttia:

 1. Miten niin Noomi Rapace on muka huono? en ole nähnyt sitä kyl missää roolis jossa se puhuis englantia mutta Lisbeth Salanderina se nainen on rautaa ja se ainoa oikea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No Lisbethinä se olikin hyvä, mutta heti kun siirtyi Hollywoodiin niin huononi, ainakin minun mielestä :-D kun vastanäyttelijöinä on tosi kovaa tasoa niin huomaa eron.

   Poista
 2. mikäs vittu toi puoliks syöty donitsi sit on??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ööm, se on äitini donitsi? anteeksi nyt jos kysyn, mutta onko sulla joku ongelma tämän asian tai minun suhteen, vai kuulostaako kommenttisi vahingossa noin töykeältä? :-D

   Poista