maanantai 4. kesäkuuta 2012

Liebster Blog Award

Palkinto on omistettu niille, joilla on alle 200 lukijaa, joten tämän avulla yritämme tuoda esille mahtavia blogeja, jotka ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Ohjeet tulevat tässä:
 1. Kiitä palkinnon antajaa.
 2. Valitse viisi palkinnon saajaa. Blogeilla täytyy siis olla alle 200 lukijaa. Ilmoita palkinnosta heidän blogissaan.
 3. Copy pastea award kuva postaukseen.
 4. Toivo, että palkitut jakavat awardin eteenpäin.
Sain itse tämän mahtavan palkinnon jo yli kuukausi sitten - suuret kiitokset siitä kuuluvat Mikolle, olen erittäin otettu.

Laiska kun olen, en sitten saanut tätä postausta tehtyä yhtään aiemmin, mutta parempi myöhään kun ei milloinkaan, eikö niin?

Ja totta puhuakseni, en olisi aiemmin osannut edes valita viittä blogia monien joukosta, jotka olisivat ansaitsevat tämän tunnustuksen muita enemmän. Jokainen bloggaaja on tietysti palkinnon arvoinen, mutta nyt viimein olen onnistunut valitsemaan ne blogit, joita itse lueskelen mieluiten, ja joita suosittelen muidenkin tsekkaavan. Mielenkiintoisia blogeja jokainen, good job!

And the Award goes to...

Arcane Inspiration

Saerwen against Never Never land. ~

Live in the moment

Vanity Clouds

Little Dark Diary


Jatkakaa samaan malliin! ;)

2 kommenttia:

 1. Ihana idea tuollainen palkinto :) harmi että todennäköisyys että joku mun kymmenestä lukijasta saisi sen, on aika pieni :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä jos kaikki jatkavat tätä eteenpäin niin tämä ehtii kiertää monelle vielä :D itsekin yllätyin hieman saadessani tämmöisen :D

   Poista