keskiviikko 13. kesäkuuta 2012

10.joulukuuta Hartwallille, mennäänkö vai mennäänkö?

Kuten jo aiemmin mainitsinkin, kävi ilmi että britti-vaihtoehtorokki-ihanuus-bändi Muse saapuu jälleen Suomeen, ensi joulukuussa, ja esiintyy Hartwall Areenalla. Euroopan kiertue alkaa lokakuun puolessavälissä Ranskasta ja meidän suomalaisten fanien onneksi kiertää myös Helsingin kautta. Liput tulevat huomenna myyntiin aamusta kello 9, tosin kuulin että jotkut ovat jo saaneet ostettua lippunsa jotakin muuta kautta.
Kuten aina ennen nukkumaan käymistäni, myös viime yönä kuuntelin "hetken" musiikkia. Uni ei tullut helposti joten päädyin valvomaan lähes koko yön, juuri äsken mainitun yhtyeen tuotantoa, ja samalla miettien tulevaa keikkaa. Olen päättänyt lähteä, vaikka sitten yksin jos tarve vaatisi. Yritän nyt kuitenkin seuraavan 17 tunnin aikana saada jonkun suostumaan matkalle kanssani, mutta hankalan tehtävästä tekee kaikkia vaivaava huono rahatilanne sekä hieman lievempi innostus bändiä kohtaan. Minulle ehdotettiinkin erään nettisivun Muse-fanien keskustelupalstalla että voisin aivan hyvin lähteä yksin, sillä konsertissa on hyvä yhteishenki ja helppo tutustua muihin saman musiikin kuuntelijoihin. Keikka on kuitenkin minulle kaikki kaikessa ja Millan lyhyen "rohkaisupuheen" jälkeen tein päätöksen, että lähden katsomaan suosikkibändiäni vaikka aivan itsekseni - mutta en ennenkuin olen tehnyt kaikkeni saadakseni jonkun käännytettyä mukaani.


Joten siis... Huomenna pitänee lähteä aikaisin aamusta jonottelemaan lippupisteelle, ja toivon mukaan saan tietysti saan oman konserttilippuni. Tiedänkin jo mitä puen ylleni puolen vuoden päässä häämöttävälle keikalle, minulla on vielä tallessa heinäkuun 2010 The Resistance- keikalta ostamani paita, ei kertaakaan käytetty ja täysin moitteettomassa kunnossa.


Huh, en vieläkään voi uskoa että pääsen keikalle vain kuuden kuukauden päästä ja näen taas poikia!! :) Toivottavasti he soittavat myös vanhoja biisejään, olisi toiveideni täyttymys kuulla Citizen Erased livenä...

P.S. Muita musiikkitapahtumia, mihin olisi kova hinku päästä tänä vuonna, on Weekend Festival Espoossa 17.-18.elokuuta. Vittumaista kyllä, minulla on juuri silloin kesätöitä, mutta jos aikoisimme ystävien kanssa lähteä festareille, pyytäisin ja anelisin muutaman päivän lomaa. Esiintyjälista festareilla on vaikuttava, mutta itse hingun paikalle David Guettan, Skrillexin, jo aiemmin nähdyn Hurtsin, Breathe Carolinan, Donkey Boyn ja Poets of the Fallin vuoksi. Jurassic Rockissa ei ole ikinä näin montaa huippuesiintyjää samaan aikaan. Ja tänä vuonna jää dinorokki väliin kesätöiden takia, mutta eipä se kamalasti harmita. Mutta jos Weekendiin pääsisin, kesäni olisi pelastettu.

2 kommenttia:

  1. Mä sain liput jo veljen kaa sieltä Musen sivuilta, toivottavasti säkin saat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. jep, jos menen heti aamulla ysiltä ostamaan ni enköhän :)

      Poista