lauantai 26. toukokuuta 2012

Kesäpäivän kuvailuja

Kesä on tullut ja nyt alkaa myös sää näyttää samalle. Minä ja Maija hyödynsimme kaunista ilmaa tänään lähtemällä piknikille ja samalla hankkimaan hieman rusketusta. Toisinkuin moni muu uimarannoille tai puistoihin suuntaava, me päätimme lähteä kotini lähellä olevalle vanhalle lentokentälle, jossa ei ainakaan ole paljoa ylimääräisiä ihmisiä häiritsemässä päiväämme. Minä en pidä kovinkaan paljon julkisista ajanviettopaikoista, enkä varsinkaan suostu ottamaan aurinkoa muiden ihmisten nähden.

Joten suuntasimme klo 15 jälkeen lentokentälle ja asetuimme viltteinemme nurmikolle sopivan pensaikon taakse, ettei ohi ajavat autoilijat huomaa meitä. Otin muutamia kuvia retkestämme.
© Maija

(kävin eilen kampaajalla ja nyt hiukseni ovat jälleen loistavan punaiset!!)

kuvat minun kasvokuvaani lukuunottamatta © minä
Nyt kun tuli laitettua tänne taas uusi sarja valokuvia, voisin samalla julkaista muutaman metsäisen kuvan, mitkä otimme Millan kanssa Rantakylässä viime sunnuntaina:
Eksyilin metsässä. © MillaMilla poseraasi (minun savuke kädessä) upeasti. Tykkään tästä kuvasta todella paljon onnistuneen rajauksen ja valaistuksen vuoksi, sekä mallin kasvojen ja ilmeiden, joista on hankala saada selkoa. Minne Milla katsoo ja mitä hän ajattelee? Siinä vasta pulma.kuvat yhtä lukuunottamatta © minä.

Myöhemmin tänään yritimme äidin kanssa tehdä valkosuklaa-kuohukerma-"tryffeli" (en ymmärrä mistä tämä nimitys tulee) -palloja. Äiti löysi idean jostakin, mutta sovelsimme sitä hiukan minulle mieluisampaan suuntaan. Vielä en ole ehtinyt maistaa lopputulosta, mutta jos onnistuimme, teemme näitä palloja myös tasan viikon päästä oleviin yo-juhliini. Laitan tähän perään ohjeet, kuinka näitä palleroita voi tehdä, jos jotakuta kiinnostaa kokeilla itse.


1 dl kuohukermaa                               
½ dl tomusokeria
1 levy Fazerin valkosuklaata

Kiehauta kuohukerma ja tomusokeri kattilassa, lisää sekaan suklaa pieninä palasina ja sekoita. Kun suklaa on sulanut, kaada seos vuokaan ja laita jääkaappiin jähmettymään. Kun seos on jähmettynyt, muotoile siitä lämpimällä teelusikalla (tai muulla vastaavalla) pieniä palloja. Ripottele päälle kaakaojauhetta tai tomusokeria, oman mielen mukaan. Nautiskele valmiista herkuista, tai jos lopputulos maistuu kamalalle, syytä minua huonosta ohjeistuksesta ja heitä koko moska jäteastiaan.

Tänään alkaa, suunnilleen kahden tunnin kuluttua, Euroviisu-finaali 2012. Lähes kaikki suosikkini raivasivat tiensä finaaliin, joten tänään voin kannustaa yhtä jos toista maata, ja toivoa että edes yksi niistä saa voiton. Eniten peukkuja pystyssä pidän Moldovalle, Makedonialle, Islannille, Irlannille ja Italialle, suurin piirtein myös tuossa järjestyksessä. Millan pitäisi kohta tulla jo meille, sillä katsomme ohjelman yhdessä, ja ainakin minä olen jo ihan fiiliksissä!
4 kommenttia:

 1. NUO KEKSIT!!! NAM! en muista niiden nimee mut ne on parhaimpia ikinä, dominoiden ohella :3 harmi et niit ei saa irlannis :/ nyt tekis mieli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ne on Doriksia, ja ne meni auringossa ihan suliksi :D:DD mutta tosi hyviä on!

   Poista
  2. Voi miten ihana blogi:) Piknik näytti parhaalta<3
   Ja täytyy kyllä kokeilla noita pellroita joskus!
   liityin:)

   Poista
  3. ei kannata kokeilla niitä, tai jos kokeilet niin etsi jostain paremmat ohjeet, mulla tuosta tuli ihan täydellinen katastrofi :D:D

   Poista