tiistai 3. huhtikuuta 2012

HOLIDAYOlin tänään "työhaastattelussa" ja sain kesäksi töitä!! Pääsen 23.heinäkuuta Suur-Savon museoon ja olen siellä viisi viikkoa, TÄYSIN YKSIN vastuussa koko paikasta. Tulkaahan sitten kaikki vierailemaan, liput 2,5 euroa paitsi opiskelijoilta ja ryhmiltä 2e/hlö, alaikäisille ilmainen. ;)

Eilen oli viimeinen koulupäiväni lukiossa. Kävin raapustamassa matikankoepaperille jotain epämääräistä ja lähdin heti pakollisen koeajan jälkeen pakoon. Tarkoittanee siis sitä, että joudun käymään vielä uusintakuulustelussa myöhemmin, mutta joka tapauksessa nyt alkoi loma! En vieläkään jaksa uskoa, että tämä kolmen vuoden urakka on ohi, ja suoriuduin koko lukion lähes moitteettomasti. En vielä tiedä, mitä tuloksia saan yo-kirjoituksista, mutta olettaisin edes päässeeni läpi. Jos ei, niin sitten odotan syksyyn ja teen kokeet uudelleen silloin. Tästä tytöt riemastuisivat, sillä Outi ja Milla naureskelevat jatkuvasti että toivottavasti reputan yo:t ja jään neljänneksi vuodeksi heidän seurakseen.

Tytöistä puheenollen; eilen illalla vietin laatuaikaa heidän kanssaan. Tarkoitus oli pitää todella "boheemi" "taiteellinen" ilta Outilla, joisimme punaviiniä, keskustelisimme syvällisiä ja kirjoittaisimme runoja. Olin täysin valmistunut teemaan, ostin Il Papavero-viinin, jonka mausta en välitä mutta hinta on halpa, ja pikkupurtavaksi hankin viinirypäleitä sekä mansikoita, jotka dippasin sulatettuun tummaan suklaaseen.
YUM


Valmiista suklaa-mansikoistani en saanut kuvaa, mutta vakuutan että ne olivat herkullisia.


Runoilusta ja taiteellisuudesta ei sitten tullutkaan mitään. Minä pakotin itseni juomaan viiniä (joka maistuikin paremmalle Mountain Dew'hen sekoitettuna!), Outi maiskutteli Jägermeisterillä ja Milla kaatoi kurkustaan alas katkeroa.

Katsoimme Keikkaa pukkaa -elokuvan (Russel Brand + brittiaksentti = nam ♥)  
ja... oikeastaan mitään muuta järkevää emme tehneet. Minä ja Outi olisimme halunneet mennä kadulle lauleskelemaan, ja Millalla oli aivan oma show päällä. Minä löysin myös netistä mukavan näköisen vuokra-asunnon (olen viime päivinä etsinyt enemmänkin asuntoja, sillä olisi jo korkea aika muuttaa pois kotoa äidin helmoista), 3H+keittiö, ja vuokra alle 700 euroa. Aloimme Outin kanssa suunnitella puoliksi leikillämme muuttoa. Harmi vain, että kyseinen kämppä on melko kaukana keskustasta, eikä meillä kummallakaan ole autoa, joten kulkeminen paikasta toiseen olisi vittumaista.Milla.
Mielestänihän on aivan helvetin hauskaa humalassa alkaa kuunnella Voldemort's
retarded laugh remixiä. HUOM tietokoneeni näyttö ei oikeasti ole noin likainen!

Tytöt dataillen.Outi.Loppuillasta kaikki vain valitimme kuinka perseestä elämä osaakaan olla. Eli aika perusilta.


Nyt kun alkaa loma, ja olen joutilaana suurimmat osat päivistä, en aio kuitenkaan heittää aikaa hukkaan, vaan keksin ajanvietteekseni kaikkea hyödyllistä. Aiemmin jo mainitsin, että aion opetella piirtämään. Olen jo joitakin pieniä yksittäisiä kuvia saanut aikaiseksi, mutta vielä on matkaa siihen että kehtaan julkaista teoksiani netissä. Toinen taito, mitä aioin harjaannuttaa on pianonsoitto. Koskaan en siinä hyvä ole ollut, mutta viime talvena melkein onnistuin oppimaan Twilight Uusikuun tunnarin, Haydnin sen kappaleen mitä Lestat soittaa Veren Vangit -elokuvassa, Corpse Bride Piano Duetin ja Davy Jones Themen. Nyt aloitan opettelun alusta jos vaikka oppisin nämä kunnolla!

Näiden lisäksi alan vapaa-aikanani kertaamaan lukiossani lukemiani ranskaa, italiaa ja saksaa, ja tein itselleni lupauksen että aloitan kuntoilun ja laihdutan! Jos lumet nyt sulaisivat ja aurinko alkaisi näyttäytyä useammin kuin muutaman kerran päivässä, niin lenkkeilystä voisi tullakin jotain.

Varmasti keksin tylsille kevätpäivilleni kaikkea mahtavaa tekemistä. Rakastan opetella ja päntätä täysin turhia ja tarpeettomia tietoja (niin, se ei tehoa kouluasioihin) ja tänäänkin vietin yli kolme tuntia Potterwikin parissa, kun pänttäsin päähäni kymmenen sukupolven verran Mustien suvun jäseniä ja heidän keskinäisiä suhteitaan. Alunperin teen tätäkin vain, koska aion kirjoittaa paljon HP-ficcejä, joissa tarvitsen tietoa hahmojen syntymäajoista ja suhteista, mutta onhan se hauskaa ihan huvin vuoksi opetella jotain tällaista ja päteä muille tiedolla, millä ei oikeastaan tee yhtikäs mitään.

P.S. Tänään postissa tuli elokuvat Saw V ja Saw Vl ! Viimeisen neljän viikon aikana olen saanut ostettua itselleni tarkalleen ottaen 37 uutta dvd:tä. Edelleen oon muutama postissa matkalla tänne. Oh, how that is just great...


2 kommenttia:

 1. Vai että oma show päällä? ;)

  No joo, mutta meidän on kyllä pidettävä se ihan oikea boheemi-ilta joku kerta. :D

  "mutta onhan se hauskaa ihan huvin vuoksi opetella jotain tällaista ja päteä muille tiedolla, millä ei oikeastaan tee yhtikäs mitään."
  --> Luoja mä vihaan tällaista ajattelutapaa. :D

  Mutta joo, schwarze puppen. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No en mä niiiiin sanan oikeassa merkityksessä päde, mutta hitto että on hienoa ku osaa jotai tollaista "turhanpäiväistä" mikä ei edes kiinnosta kaikkia muita :D tulee vähän viisaampi olo jos tietää edes jotain...

   Poista