keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

Turhanpäiväistä pulinaaTasan viikon päästä voi olla että olen iloisempi ja rentoutuneempi kuin pitkään aikaan. Silloin alkaa kauan odotettu vapaus, kevätloma, elämä ja kaksitoista vuotta kestänyt yhtäjaksoinen opiskelu päättyy. Ensi viikolla edessäni on kevään viimeiset yo-kirjoitukset, maanantaina ruotsi ja keskiviikkona psykologia. Kaiken lisäksi ensi viikon perjantaina täytän 19, jota juhlimme seuraavana päivänä Outilla, joten tulevalla viikolla on paljon odotettavaa.

Muutakin odotettavaa minulla on ollut. Viime päivinä sain hiukan ylimääräistä rahaa ja sunnuntai-iltana intouduin selailemaan Discshop.fin sivuilla elokuvia ja päädyin tilaamaan 13 dvd:tä, 135eurolla. Ei tarvitse edes sanoa ettei äitini ilahtunut (silloin kun uskalsin jo mainita asiasta hänelle), mutta itsehän rahani tuhlaan. Oikeastaan tuntuu aivan mahtavalta kun saa ilman omantunnontuskia tuhlata järjetön määrä rahaa filmeihin. Elokuvat, jotka tilasin, ovat Bradley Cooperin The Hangover 2 ja Limitless, suomalainen komedia Veijarit, Stanley Kubrickin Kellopeliappelsiini, Tuulen viemää, jota en ole koskaan ennen nähnyt - ehkä nyt saisin aikaiseksi? -, Shrek, Shrek 2 sekä Shrek kolmas, Forrest Gump, jota myöskään en ole vielä ehtinyt nähdä mutta pitkään olen halunnut, viime syksynä elokuvateattereissa pyörinyt In Time, Oscar Wilden romaaniin (jota luen tällä hetkellä) perustuva elokuva Dorian Gray, sekä kaksi Walt Disney-klassikkoa, Aladdin ja Kaunotar ja hirviö.

Olen viime aikoina innostunut keräämään etenkin Disneyn klassikkopiirrettyjä ja parissa kuukaudessa yhden kappaleen "kokoelmani" joka sisälsi vain Leijonakuninkaan, on kasvanut kymmeneen. En malttanut lopettaa nettishoppailuani ja aiemmin tänään tilasin samasta osoitteesta kuusi uutta elokuvaa (äidin laskuun, hihi), Tarzanin, Oliver ja kumppanit, Notre-Damen kellonsoittajan, sekä Rööperin, Devilin ja Stephen Kingin Piinan. Tiedän, nyt olisi hyvä aika rauhoittua, mutta nettiostosten tekeminen on niin paljon helpompaa, eikä kulutetun rahasumman suuruutta ymmärräkään ennen kuin maksuhuomautuksia alkaa sadella.söpöjä kuvia, eikös?Kävin päivällä kirjastossa, oikeastaan tapoin siellä aikaa joutuessani odottamaan kyytiä kotiin matikantunnin jälkeen. En vieläkään tohtinut mennä kysymään neuvonnasta missäpäin heillä on Mein Kampf, mutta sen sijaan lainasin Victor Hugon 'Pariisin Notre-Dame', John le Carrén 'Pappi lukkari talonpoika vakooja' sekä ruotsin sanakirjan, jos viikonlopun aikana saisin aikaiseksi hätäisen viime hetken sanojen kertaamisen. Täysin hullua kirjoittaa ruotsi pakollisena aineena yo-kirjoituksissa minun kielitaidollani, mutta kun vaihtoehtona olisi ollut matematiikka, niin tiedän kumpi on pienempi paha.

Kirjastosta puheen ollen, hain kesätöitä kaupungilta! Tänä vuonna heidän täytyy valita minut, en voi viettää koko kesää rentoutuen ja hauskaa pitäen (kuulostipa tekopyhältä). Mutta oikeasti haluaisinkin töihin, olisi jo aika saada kokemusta joltain alalta ja raha ei koskaan ole pahitteeksi. Hain kaupunginkirjastoon ensimmäisenä vaihtoehtona, ja seuraavana ns. "lähetti- toimisto- ja arkistointitehtäviin", mitä sitten ovatkaan. Kunhan saan olla sisällä ja mahdollisimman vähän ihmisten kanssa tekemisissä, niin olen tyytyväinen. Unelmatyöni olisi edelleen elokuvateatterissa, mutta Mikkelissä on turha edes unelmoida sellaisesta. Damn you.

Olipa taas melko turha ja pitkäksi venynyt postaus. Kello on jo melko paljon ja voisin jo siirtyä unten maille. Huomenna olisi kolme tuntia koulua - tosin suunnittelin jääväni koko päiväksi kotiin ja lukevani psykologiaa. Hah, tiedän itsekin ettei siitä tulisi mitään, sillä tilaamistani elokuvista 10 tulevat hyvin luultavasti aamulla postin mukana. Nyt täytyy tosiaan tsempata kirjoitusten kanssa ettei käy niinkuin syksyllä ja huomaan sunnuntai-iltana yhdentoista aikaan olevani jo myöhässä. Nighty-night everybody!

P.S. Olen aivan rakastunut 60-luvun musiikkiin!!

3 kommenttia:

 1. Ai säkin oot ollut yökukkuja!

  Jumalauta kun mullakin olisi vain noin vähän koulus, mut ei on vielä 5. jakson loppuun. Hypin riemusta.

  Mutta joo, ne teidän synttärit on kyllä kiva juttu. Keksin teille jonkun yhtä kivan lahjan, kun mitä ostettiin sulle viime vuonna. ;;)

  Ja ei jumalauta noita sun leffaostoksia. Monta leffaa sulla oikeastaan tällä hetkellä on? :D Mutta joo, onhan noissa hyviä kyllä, pakko myöntää.

  P.S. Ihastuin tohon sammakkoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla olisi tälläkin hetkellä matikantunti menossa, mutta en jaksa olla koulussa edes niitä muutamia tunteja :D

   Voi ei sun tarvitse ostaa lahjaa, älä nyt jumalauta ainakaan osta samantyylistä kun mitä sain viime vuonna :D ne menee ihan hukkaan :(

   Ja monta elokuvaa nyt omistan? :D Odotas, mhh... nyt hyllyssäni on tarkallwen 207 dvd:tä, mutta kohta luku kasvaa taas! Katsoin äsken mitä postia on tullut niin pari saapumisilmoitusta oli siellä, ensimmäinen erä leffojani on saapunut ^_^ ja tänään käyn Anttilasta ostamassa uusimman Twilightin :-D

   Poista
 2. Meillä on asit jotain yhteistä, sillä mullakin olisi liikunta, mutta istun koneella. :S

  Ei mee hukkaan kun keksin jotain vielä luovempaa. ;)

  No ei sulta kyllä leffat lopu kesken. :D

  VastaaPoista