lauantai 31. joulukuuta 2011

Rakettien pauketta

Joten... sinne se vuosi meni. Yhdeksän ja puolen tunnin päästä vuosi vaihtuu ja minä olen luultavasti erittäin huonossa kunnossa. Ei sentään, tottakai aion olla kohtuullisen selvänä, etten nolaisi itseäni. Mutta hauskaa tulee joka tapauksessa olemaan!
Heräsin vasta muutama tunti sitten ja vieläkin väsyttää, sillä viime yönä meni myöhään elokuvaa katsellessa ja Suur-Savon leipomon pihalla kaahaillessa. Aamulla katsoin loppuun illalla kesken jääneen elokuvan 'The Godfather Part ll' ja kävin suihkussa. Nyt alan valmistautua, neljän aikoihin minä, Anniina ja Ville menemme Amarilloon (siinä toivossa että ravintolassa on tilaa) syömään ja viimeistään klo19 alkavat uudenvuodenjuhlat Anniinan kotona (autotallissa:D).

Saa nähdä mitä tästä päivästä tulee, toivon mukaan jotain ikimuistoista jota voi myöhemmin muistella hymyssäsuin. Kuvia laitan blogiini myöhemmin, niin pian kuin mahdollista.

P.S. Joku ampui raketteja jo eilen alkuillasta meidän talomme lähistöllä! Tänään sitä saa sitten ihastella klo18 etenpäin joka puolella ja jatkuvasti, ihanaa. Meillä on varastossa viime vuodelta jääneitä tykkejä, voisin pihistää ne mukaani ja ampua Anniinan pihalta myöhemmin. :)

Ihanaa uuttavuotta kaikille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti