perjantai 11. marraskuuta 2011

Kuuden ykkösen päivä

Tänään on tosiaan erikoinen päivämäärä, 11.11.-11. Se ei kuitenkaan tarkoita, että maailmanloppu olisi käsillä, tai ei velvoita ketään ilmoittamaan Facebook-seinällään että "tänään on 11.11.11 ja kello on 11.11". Päivä tämä on muiden joukossa, ei mitenkään erityinen tai maaginen, lukuunottamatta sitä että tänään Mikkelin keskustaan avattiin uusi ostoskeskus, Stella, jota jokainen lojaali mikkeliläinen kävi kerran jos toisenkin ihmettelemässä. On se niin hienoa.

Viikonloppua olen odottanut jo maanantai-aamusta asti ja nyt se on viimein tässä. Mitähän sitä sitten keksisi? Sunnuntaina joudun ravintolaan sukulaisten kanssa, mutta se ei tarkoita, että koko viikonloppu olisi pilalla. Myöhemmin tänä iltana menen vielä Sannalle, mutta huomisen suunnitelmat ovat auki. Tarkoitus olisi mennä Amarilloon Jujua katsomaan, mutta saa nähdä, kuinka moni kaveri on menossa, ja mennään itse perässä.

Tänään oli ihanan lyhyt koulupäivä. Tavallisesta poikkeavasti (tavallisesti olen lintsannut perjantait tai keksinyt muita hyviä tekosyitä kuten hautajaiset) menin koululle klo 11.30 ja psykologian tunnin kulutin kavereiden kanssa höpisten ja Facebookia selaillen. Uskonnon seitsemänkymmentäviisi-minuuttinen meni ikkunasta ulos tuijotellessa ja haaveillessa. 15 minuuttia yli kahden lähdimme Sannan, Iidan ja Samulin kanssa suuntaamaan keskustaan.

En tosiaan ymmärrä, miten yhden kauppakeskuksen avajaiset voi saada ihmiset niin suunniltaan. Ruuhkaa oli enemmän kuin koskaan ennen, baskeripäiset mummolaumat vyöryivät ovista sisään ja ulos ja pienet lapset kymmenien ilmapallojensa kanssa aiheuttivat kaaosta. En jaksa edes laskea, kuinka monta kertaa koulupäivän aikana kuulin nimen "Stella" jonkun oppilaan tai opettajan suusta, ja vielä paikan päälläkin ihmiset soittelivat ystävilleen "hei me tultiin katsoo tätä uutta kauppakeskusta!". Tavallaan ymmärrän kyllä, kun tällaisessa helvetillisessä pikkukaupungissa tapahtuu jotain uutta, joutuvat kaikki paniikin ja huuman valtaan. Silti sanon, että se on hieman naurettavaa, vaikka toisaalta, olin itsekin siellä.

Äiti oli tänään ihanalla päällä ja osti minulle Stellan uudesta brittiläisestä vaatekaupasta MyDoriksesta punaisen topin, joita oli vain 50 ensimmäiselle tarjouksessa 10euroa/kpl. Samalla hän tilasi minulle kanta-asiakaskortin liikeeseen. Kävin itsekin myöhemmin tarkistamassa, millaisesta puodista on kyse, ja olihan se kieltämättä kivan näköinen, vaikkakin vähän kallis. Sokokselta ostin Lumenen pinkin kynsilakan (ei suosikkivärejäni mutta tarvitsen sitä yhteen pieneen projektiini, sikarirasian tuunaamiseen) ja päästyämme pakoon ihmishyökyaaltoa turvaan Anttilaan, käytin äidin antaman kaksikymppisen uuteen hiuslakkaan ja huulirasvaan, sekä m&m's peanut -karkkeihin. Äiti oli jo toistamiseen ihanalla päällä ja osti minulle, alennuksesta tietenkin, dvd:t Napapiirin sankarit ja Leijonakuningas.

Illalla klo 18.30 keskustassa nähdään kuulemani mukaan ilotulitusnäytös, joten sitä menen katsomaan Sannan kanssa, jonka jälkeen menemme Sannalle ottamaan valokuvia ja viettämään iltaa. Olisin halunnut nostaa kuppia rankan viikon jälkeen, mutta Alkoon en enää ehdi, joten täytyy kai pärjätä näin.

Lumene Natural Code Mini Nail Polish Sokokselta, 3,20euroa.Leijonakuningas- ja Napapiirin sankarit-dvd:t molemmat
Anttilan alennuksesta -30%,eli jouduin
maksamaan niistä 13,95e & 6,95e.Nyt olen, ja tämä on harvinaista, tanssi- ja laulutuulella, joten tämän illan soundtrackina kunnian saavat olla nämä laulut:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti