lauantai 26. marraskuuta 2011

HP-piristystä tylsään iltaan!

Löysin jostakin tämmöisen kyselyn ja päätin tylsän lauantai-illan piristykseksi vastata tähän Harry Potter -leffasarjan hahmojen perusteella. Samalla saan leikitellä hieman ajatuksella että olisin osa HP-universumia, heh :)

Oli yllättävän hankalaa löytää oikeasti sopiva vastaus jokaiseen kysymykseen, varsinkin kun päätin että käytän yhtä hahmoa vain kerran. Muuten olisi voinut käydä niin että Sirius ja Severus olisivat kahdestaan vieneet kaiken huomion... No, nyt sain kuitenkin jokaiseen kohtaan jonkun hahmon, vaikka osa onkin puoliksi arvottuja!Your favorite character - Sirius on aivan ihana, ei ainoa lempihahmoni, mutta yksi piti valita! ♥   Your least favorite character - Yh, Percy on aivan kamala, nenäkäs ja olevinaan fiksu. ;( Onneksi häntä ei näytetty elokuvissa yhtään enempää!Character you’d date - Dracoa, tottakai! Ei tarvitse edes selittää miksi, tämä poika vain on niin ihana :)Character you’d like to go shopping with - En tiedä, miksi valitsin Lockhartin tähän, en vain oikein keksinyt muita. Herra vain luulee olevansa niin täydellinen ja hieno ja MUODIKAS, joten saa nähdä millainen makutuomari hän olisi :D


Character you’d like as your child - Albus Severus on aivan ihana, söppänä pieni nappisilmä! Mutta jos hän minun lapsi olisi, niin parempi olisi mennä Luihuiseen, eikä valittaa ;)

Character who would probably be your rival - jos olisin Tylypahkassa, en luultavasti tulisi  toimeen Ginnyn kanssa ja pystyn kuvittelemaan, kuinka kilpailisimme kaikesta!
Character you have most in common with - Mhhh, olen vain luultavasti yhtä sekopäinen :D:D
Character you look like the most - En millään haluaisi, mutta kaipa sitten muistutan eniten Hermionea, ulkonäöltä siis, ei luonteelta.
Character you’d bring home to your parents - Cedrichän on jokaisen appivanhemman unelma!!


Character you’d never bring home to your parents - tätä rottaa en veisi yhtään mihinkään, hyi ;p

Character you’d become best friends with - Niin, no luultavasti ystävystyisin tällaisten tylsien ihmisten kanssa, en sano että haluaisin :DD
Character with your favorite voice - ahh, Kalkaros on kaikin puolin ihana, mutta hän on ainoa jolla on ihana puheääni, jota jaksaa kuunnella ikuisuuksiin <3 Ja myös hiljaa ollessaan osaa olla tosi vakuuttava ja arvokas, kute tuossa videolla :) yksi 6-leffan parhaita kohtauksia tuo!Character you’d go camping with - Hehhee, voisi olla erittäin mielenkiintoista :) ihan vain mielenkiinnosta, että miten retki päättyy...


Character you wouldn’t mind being roommates with - Narcissa! Ja siksi, että hänellä on toooosi hieno kämppä :)


Character you’d want to cook for you - Ilomielin ottaisin Krumin keittiööni, esiliina päälle ja hän voisi tehdä minulle bulgarialaista ruokaa ;) ;)

Character you wouldn’t mind prancing naked for you - Scabior, koska tahansa ♥


Character you wouldn’t mind having as a parent - Lucius on unelmien isi !


Character you’d like to go karaoke with - Sanat eivät voi riittää :) Esimerkki on alla olevan videon alussa!Character you wouldn’t mind having as your butler/maid - Dobby olisi lojaali ja ahkera palvelija, ja suloinen :)


Character with your favorite uniform/outfit - Bellatrixin musta mekko (en tiedä onko hänellä ollut useampia mutta se mikä on ainakin melkein kokoajan) on ihana !! Haluan samanlaisen!


Character who would be your band-mate if you were in a band - Fred ja George yhdessä, koska niitä ei voi erottaa :) vois tulla ihan hyvä bändi poikien kanssa !


Character you wouldn’t mind having as your boss - no kukas muu? Team Kuolonsyöjät 4everCharacter you wouldn’t want to run into in a dark alley - huhhuu, joo ei kiitos. :D Ruma ja pelottava. Ihmissudet on kivoja mut Fenrir eiiiiiiiCharacter you’d want personified into a dog - Ei ollut hankala valita, ku se on jo koira ? :) Söpö. Harmittaa että se vaa katos ekan leffan jälkeen.


Character you’d want personified into a cat - Tässä tarkoitan sitten Norriskaa, en Voroa! :D Ja Norriska siksi kun se on jo kissa :P

5 kommenttia:

 1. Sori, Draco on mun mies <3

  ihana postaus

  VastaaPoista
 2. Voi jumalauta, että nauroin tälle postaukselle! Pitää tehdä itse sama! :D

  VastaaPoista
 3. Oli kyllä aika hauskaa tehdä tätä itsekin :D Ja tosi hankalaa keksiä joka kohtaan joku hahmo, joka oikeasti sopisi siihen, mutta sainpa valmiiksi :)

  VastaaPoista
 4. Outoa, etteä HP on loppu. Onneksi sain kasvaa elokuvien mukana.

  x H

  VastaaPoista
 5. Jep, nyt ei ole mitään mitä odottaa.. No onneksi kirjoja voi lukea uudelleen ja uudelleen ja elokuvia katsoa :) Ja jos Pottermoreen pääsis.. :D

  VastaaPoista