torstai 1. syyskuuta 2011

Today I swear I'm not doing anything, nothing at all.


Viime lauantaina vietin iltaa Sannan kanssa kaupungilla, oikeastaan kirjaston pihalla (sekä Sannan kotitalon kellarikerroksessa), ja otimme paljon hienoja, "taiteellisia", kauniita tai vähemmän kauniita kuvia toisistamme. Onhan se aina kivaa saada uusia kuvia, joilla voi täyttää Facebookin ja Irc-Gallerian profiilinsa, sekä, mikäli kuvat ovat oikeasti hyviä, nostattaa omaa itsetuntoaan. Minun kuvistani en sano mitään, mutta ainakin minulla oli hauskaa, ja hävyttömän lyhyt villatakki ja sukkahousut, joiden takia häpeilin liikkua yleisellä paikalla.


aluksi Sanna leikki hetken maisemavalokuvaajaa.


Kuvia kirjaston etupihalta:

...ja takapihalta, missä innostuimme poseeraamaan puiden ja pensaiden seassa:Ulkoilmasta tarpeeksi saatuamme menimme Sannan kodin alakertaan hiiviskelemään, peläten vanhojen naapurin herrojen saunavuoroihinsa mennessään huomaavan meidät:Kokeilin rajojani taitelijana myös kuvia muokatessani. Ovathan yllä olevat todella värikkäät / mustavalkoiset kuvat omalla tavallaan ihan hienoja? Ainakin omasta mielestäni kuviin saa näköä muokkaamalla värejä, myös liioittelemalla hieman.

Muutama ystäväni on viime aikoina kohteliaasti huomauttanut, että blogipostaukseni käsittelevät hyvin usein ruokaa. Itse en ole huomannut kyseistä asiaa enkä myönnä sitä, mutta jos niin tosiaan on, niin sitä saa mitä tilaa. Onnittelut Sanna, tiedän että kuulen tästä myöhemmin:

Menimme rankan kuvauspäivän jälkeen Hesburgeriin.


Loppuillasta istuimme Sannan kotona, fiilistelimme Youtubesta Bruno Marsin The Lazy Song -kappaletta, ja seisoskelimme aikamme terassilla, katsellen Mikkelin kuumaa yöelämää, t-paidoissa kulkevia nuoria baarista toiseen, toisia nuoria, jotka tulivat Siwasta Marabou-suklaalevyjen kanssa ja lähtivät kotiin viettämään rauhallista elokuva-iltaa. Kaupungin menoa katsellessani minuun iski jälleen muuttokuume. Mielestäni olisi jo aika muuttaa omaan asuntoon, varsinkin pieni yksiö tai kaksio keskustasta olisi mukava. Uskon sen olevan jo lähellä, olen jo jakanut äitini kanssa astiat ja yhteiset tavarat. Ehkä yo-kirjoitusten jälkeen olisi aika...

Kirjoitin tämän postauksen monta päivää suunniteltua myöhemmin, mutta minulla on ollut hankaluuksia päästä nettiin viime aikoina, helposti hajoavien tietokoneideni takia. Yritän tästä eteenpäin päästä kirjoittelemaan useammin. Mutta nyt olen jo myöhässä; minun olisi pitänyt olla jo 55 minuuttia sitten ulkona, Sannan kanssa lenkillä, joten täytyy juosta. Hese-valokuva ei taida olla ainoa, josta hän on minulle nyt vihainen. :-DUntil next time...

1 kommentti:

  1. Kivoja kuvia, kauniita kisuja. ;> Jopa niin seksikkäitä, että varoittaisin vanhoista pervoista sedistä, jotka saattavat blogiisi eksyä. Enkä jatka pidemmälle tätä kommenttia, sillä ED on kaveri.

    VastaaPoista