perjantai 3. kesäkuuta 2011

Jo saapui...

Loma on vihdoin alkanut! Eihän tätä odotettukaan kuin koko vuosi. Ihanasta ja ikimuistoisesta talvesta huolimatta otan kesän ilolla vastaan, sain nimittäin todellakin tarpeekseni työskentelystä. Viimeiset kaksi viikkoa meidän lukiolaisten oli tarkoitus vielä kerran ponnistaa ja ahertaa koulun eteen, mutta minä taisin aloittaa lomani jo koeviikon alussa, välttelemällä lukemista kaikin voimin. Silti vasta nyt todella tuntuu lomalta, kun tiedän ettei tulevina aamuina tarvitse enää herätä aikaisin ja valmistautua kouluun. Olen itse myös yksi niistä onnekkaista, joilla ei ole kesätyötä ja sen myötä enemmän vapaa-aikaa (miten sen nyt ottaa, luultavasti joudun lukemaan koko kesän yo-kirjoituksia varten).

Nyt istun vielä yksin kotona, kesäistä tanssimusiikkia kuunnellen ja minttudrinkkejä (maistuu yhtä pahalle kuin kuulostaa) juoden ja valmistautuen lähtöön, 40minuutin kuluttua keskusta kutsuu! Ainoa huoleni on tällä hetkellä, laitanko päälleni mekon vai paidan ja shortsit...

P.S. Mikan Happy Ending on aivan ihana kappale, aiemmin tänään kuuntelin sitä ystäväni kanssa ja yritimme jopa laulaa mukana, kehnolla menestyksellä. Vaikka laulun sanat eivät viittaa kesään, tämä saa kunnian olla tulevan kesämme virallinen hittibiisi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti