tiistai 31. toukokuuta 2011

Is it me you're looking for?

Mietin otsikkoa hyvin pitkään tälle merkinnälle, enkä loppujen lopuksi päätynyt tuota parempaan. Mutta se saa nyt kuitenkin kelvata, sillä kyseinen kappale, Hello on soinut päässäni aamusta asti.

Yh, olen kamala, laiska, aikaansaamaton ihminen. Minulla olisi ollut tänään klo 12.15 biologian tunti, valmistelevaa huomista koetta varten. Ja juuri nyt minun täytyisi olla tekemässä italian koetta. No, tuleeko yllätyksenä, kun sanon istuvani kotona? Syömässä jäätelöä ja katsomassa Supernaturalia (jätän Gossip Girlin vähäksi aikaa tauolle).

Joten minulla on huomenna kaksi koetta. Ei se oikeastaan haittaa, mutta tänään minun täytyy lukea sitten sitäkin enemmän. Ja tehdä onneksi vain lyhyt essee italiaksi, i miei hobby, harrastuksistani. Kunhan saan tämän merkinnän tehtyä ja itseni ylös, taidan ihan oikeasti avata koulukirjat.

Sitä ennen haluan laittaa tähän muutaman valokuvan, joita minä ja ystäväni Sanna taiteilimme lauantaina 21.5, eli melkein kaksi viikkoa sitten. Olisin lisännyt kuvia tänne jo aiemmin, mutta sain ne itsekin vasta nyt Sannalta. Minun ja ystävieni välinen kommunikaatio ei aina toimi, ja muisti on niin huono, joten tavaroiden vaihtamisessa ja palauttamisessa saattaa mennä joskus jokunen kuukausikin. :
Ensimmäinen on vain tällainen normaali poseerauskuva puun juurella. Ei kuulu aivan suosikkeihini, mutta menettelee. Omasta mielestäni näytän vain vähän liikaa typerälle teini-ikäiselle, joka yrittää näyttää huippumallille.

Alla olevassa kuvassa istun penkillä ja syön tikkaria. Sanna päätti sitten ikuistaa tämänkin erikoisen hetken.

  
En todellakaan ymmärrä omaa ilmettäni tässä kuvassa, enkä oikeastaan tiedä missä välissä Sanna ehti edes näpsäistä tämän kuvan! Jos muistan oikein, lauloin tässä kohtaa vanhoja euroviisu-kappaleita, ja ilmeeni johtuu sittä, etten halunnut keskeyttää sooloani yhden valokuvan takia... Mhh, jos naama näyttää tuolle, miltäköhän esitys kuulosti?Sanna kiipesi puuhun, itse en jaksanut edes yrittää. Ylläolevassa kuvassa Sanna pelkää, että alhaalta otettu kuva saa kaksoisleuan näyttämään isolta.

Alapuolella olevassa valokuvassa Sanna flirttailee roskapöntölle. -"Käytsä usein täällä?" Muutaman tunnin oleskelu luonnon helmassa nähtävästi teki meistä puupäitä.Seuraavan kuvan nähdessäni alkaa samantien päässäni Päivänsäde ja menninkäinen -laulun sanat. Ala-asteella koulun näytelmäkerhossa esitimme eräässä kevätjuhlassa kyseisen tarinan lavalla, ja minä sain kunnian näytellä pääpahista. "...hämärä jo metsään hiipi..." sopii siis tähän kuvaan mainiosti.
I've been alone with you inside my mind
And in my dreams I've kissed your lips a thousand times
I sometimes see you pass outside my door
Hello, is it me you're looking for?

I can see it in your eyes I can see it in your smile
You're all I've ever wanted, and my arms are open wide

'Cause you know just what to say
And you know just what to do And I want to tell you so much,

I love you...

(okei, nyt nuo laulun sanat alkavat kuulostaa jo vakavalle, mutta tarkoitan ne ystävälle pelkkä ystävyys mielessäni!)
 Lopuksi tähän muutama tällainen luontokuva. En tiedä, onko mielipiteeni aivan järjetön, mutta mielestäni maisemana likainen ja karu suo on mielenkiintoinen ja kaunis kuvauskohde. Sinne vielä nuori tyttö korkkareissa esiintymään, niin meillä on käsillämme todellista nykytaidetta.

kuvat © Rosalia & Sanna

2 kommenttia:

  1. kiitos, niin on omasta mielestänikin melko onnistuneita, ainakin osa ! :)

    VastaaPoista